Actividades

Actividades

Yawara – Scientific Self Defense System –

El nou Yawara modifica els programes de treball, i revoluciona l'enfocament de la defensa personal. Ho fa des d'un pla REAL i amb de intenció que els seus alumnes adquireixin coneixements en autoprotecció. Es constitueix la disciplina marcial Yawara (Scientific Self Defense System)

Yawara Kids

  Introducció a l'art marcial als més petits educant en valors i fomentant la cultura de l'esforç. Saber perdre, acceptar la derrota, la fustració, millorar-se, caure per aprendre a aixecar-se…   Aprendre a respectar-se a un mateix i als altres. Entendre què es un company, i saber que és un amic.

Yawara adaptat

Defensa personal per a alumnes amb algun tipus de diversitat funcional, ja sigui física o sensorial. Apostem per l'esport inclusiu. Llegir més

Cursos de AUTOPROTECCIÓ

  Selecció de les técniques més apropiades per a tots els públics sense necessitat d'aplicar força. Busquem sempre la proporcionalitat i defensar-nos d'una agressió NO LEGITIMA.

BJJ – Brazilian Jiu Jitsu

Art marcial de procedència Brasilenya, Jiu Jitsu esportiu a terra. De la mà d'un gran MESTRE i un gran competidor actualment Serral Team.

Defensa Personal Policial

Defensa Personal Policial Un Art Marcial fet per Policies. Procediments policials, tècniques i tàctiques policials, Engrilletaments, cops, terra, conducció, immobilització, i un llarg etc.

Empreses y particulars

Cursos per desenvolupar y millorar capacitats de empreses y particulars.